5. Как да стигнете там където искате?: ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ

Добре дошли във Видео # 5 от поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ!

💛  Как да стигнете където искате? След като вече сте решили какво искате, направете и следващата стъпка!

💛 Не оставяйте мечтите ви да останат просто мечти! Толкова е важно да действате и да бъдете последователни и дисциплинирани.

💛 Какво е необходимо, за да постигнете това, което искате?

Нашият път е дълъг. По-скоро маратон, отколкото спринт. Необходимо е да сме подготвени психически и ментално, и емоционално, че е важно да действаме. Да вървим, да падаме, да ставаме, отново да вървим, да се оглеждаме накъде вървим, да променяме посоката, да падаме, да ставаме… Важното е ставанията да са колкото паданията! 💛

Заповядайте, изгледайте видеото, харесайте го, споделете го оттук – Как да стигнете там, където искате?

За да достигнем това, което искаме – целите си, резултата в живота си – ИМАМЕ НУЖДА ОТ ДЕЙСТВИЯ. Това е и темата на днешното ни видео.

Когато вече сме разбрали какво искаме, необходимо е да си станем от стола, леглото, мързела, страха и пр. и да действаме.

Ще минем през пречки, обикновено така става като част от пътя ни, но ако сме достатъчно дисциплинирани, последователсни и водени от това, което е ВАЖНО в живота ни, от СМИСЪЛА – всичко е възможно.

Работен лист и други материали по темата: Как да стигнете там, където искате?


Можете да си изтеглите от тук материалите. Моля натиснете върху връзката и ще се отвори страница. Тогава натиснете още веднъж върху връзката): Допълнителни материали Как да стигнете там, където искате? Част 1 и Част 2

// ПОСЛЕДВАЙТЕ

💛 instagram | http://instagram.com/zori.stefanova
💛 блог | www.InnerCompass.bg/category/статии (така ще получавате авторски статии в областта на личностното развитие в блога на Вътрешен компас и повече)
💛 facebook | http://facebook.com/InnerCompass.bg
💛 twitter | http://twitter.com/InnerCompassBG

Close