Д-р Зорница Стефанова

Ако изберете да работим заедно, ще имате за ваш съюзник и партньор д-р Зорница Стефановапървият в България акредитиран  Професионален Майстор коуч и Майстор ментор.

Интересът на д-р Зорница Стефанова включва работата, включително коучинг, менотрство и обучения със собственици на бизнеси, предприемачи и успели хора, защото разбира тези хора и техните желания и стремежи. Самата тя е сериен предприемач от 25 години и счита себе си за успешен, пълноценен и удовлетворен човек. Зорница е щастлива със семейството си. Работи това, което обича и знае, че е полезна на хората. Зорница има време, в което се занимава с хобитата си и се развива като личност и професионалист.

Последните десетина години д-р Зорница Стефанова е с определен интерес към личностното развитие, коучинг в частност, и е работила с редица организации по проекти, свързани с успешно развитие на хора. Тя е сертифициран обучител в Международния банков институт на теми Презентационни умения, Общуване, Продажби, Управление на времето. Била е ментор във фонд „Илевън”, Стопански факултет на Софийски университет, Централно-европейски университет, Будапеща, „Заедно в час” и „Компас – преводачески услуги”. Била еданъчен консултант вПрайсУотърхаус и Артур Андерсен в началото на професионалния си път. Повече информация за квалификацията на д-р Зорница Стефанова като коуч, ментор и икономист можете да видите тук.

Зорница казва: „Вярвам, че всеки човек има капацитета и способностите да постигне всичко, което наистина желае от сърце в живота си. Изхождайки не от това какво иска партньорът му, родителите, служителите, приятелите, съседите, обществото, данъчните, а от това какво ТОЙ САМИЯТ ИСКА, към какво се стреми душата му. Вярвам, че вече има достатъчно информация и че много хора могат да внесат промени в онези сфери от живота си, които не ги удовлетворяват. Един от ефективните начини е коучинг. Това, което правя аз е да партнирам на успели хора, лидери в своя живот, хора, от които зависят много хора и семейства, да постигат по-бързо и ефективно личните си и професионални цели.

Защо след като са толкова успешни биха ползвали услугите ми на коуч?

Защото знаят, че има още за тях в живота. Такива хора са обикновено целенасочени, резултатите за тях са важни и те знаят, че има неща, които ги бавят и спират. Като професионален коуч им давам друга гледна точка, нова перспектива, предизвиквам ги, вярвам им за неща, за които те самите може вече да са спрели да си вярват. Обучена съм да държа фокуса им на внимание върху целта, да сигнализирам, когато се отклонят от пътя, да ги връщам и да им вярвам, че ще постигнат целите си.

Защо да се доверите точно на мен за коучинг?

Всеки мой клиент си има своя отговор. Успешна съм, уверена, високо квалифицирана, добър партньор съм, разбираща и приемаща, толерантна, изискваща, радвам се на живота си… Всеки от хората, с които работя си има свой отговор. Казвали са ми и, че те ми вярват, защото аз самата си вярвам. В началото. После просто идват резултатите за клиента – това е най-добрият атестат, според мен. Клиентите ми са щастливи от резултатите от коучинг предизвикателството, които постигат при работата си с мен. Отзиви можете да прочетете тук.

Аз съм Зорница Стефанова, коуч за лидери, и, ако искате да си партнираме за успех – на линия съм за вас.“

Запишете се, за да получавате нашия бюлетин:
Close