Преоткривам себе си е второто видео от поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ.

За да живееш красиво и пълноценно е важно да знаеш кой си ти. Какво те вълнува, какви са мечтите, талантите, интересите ти. Какъв е смисълът на живота. Въобще, какво те прави този, който си. Освен да се опознае, важно е и човек да се хареса и обикне такъв, какъвто е.

За цялата поредица можете да се абонирате като натиснете ТУК.
и ще получавате безплатно допълнителни материали: упражнения, техники, работни листове, въпроси за преоткриване, допълнителни видеа и други.

Настоящето видео е за голямото ЗАЩО – онова, което ви мотивира и дава сили да минете през тази поредица и да се преоткриете, онова, заради което живеете. Самото видео и материалите към него представляват една добра основа за поглед от различни страни към същността на човек. Във видеото има и, нарекла съм я, Формула за създаване на мисия на живота. 

Заповядайте, гледайте, ако ви е полезно, харесайте видеото, коментирайте.

Кой съм аз? Преоткрий себе си.

Какво открихте за себе си? КАкво осъзнахте? Коментирайте – така ще можете да допринесете за разтежа и на други хора.

В поредицата се придвижваме стъпка по стъпка като разглеждаме и след това работите по редица аспекти на личността си, за да постигнете яснота, фокус и да действате към изпълнение на важните за вас цели.

Ако искате да се включите в поредицата, попълнете долната формичка. Когато я попълните, ще получите съобщение на английски език в пощенската кутия (за което се извинявам, но няма възможност за превод на български език в програмата). Просто го потвърдете, за да се включите. Благодаря за разбирането!

Включвам се в ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ

* indicates requiredСледете за нови видеа всяка седмица.

Коментирайте и ударете камбанката, за да получавате известия за новите ни видеа.

Ако видеата ви допадат, разгледайте блога, където има повече от 150 статии за личностно развитие, разделени по теми: www.InnerCompass.bg

Освен това предлагаме професионален коучинг и обучения.

Успех и щастлив ден,
Зори