Едно ми е драматично, едно ми е напрегнато, едно ми е…. никакво…

Видях се с приятелка и ме пита: Как си?

Аз на тоя въпрос, обикновено, отговарям искрено (въпреки че, понякога, хората го задават без да се интересуват от искрения отговор).

Та, казах и: Направих си един филм и си играя в него.

Тя: А, какъв е?

Ами, много драматичен. С елементи на екшън. Като за Оскарите. И понеже съм си Майстор на Живота – стана много майсторски този филм! То сценарий, то режисура, то герои, то главна гериоиня – всичко е на ниво!

Последните седмици съм доста напрегната: в бизнеса с преводите нещата не вървят, както ми се иска и както очаквам. С децата имам труден период, защото тече края на срока и тази лудница с бележките е ужасна! Със съпруга ми нещо се караме. Алиенирала съм се – канят ме приятели на партита, концерти, театър. Аз – не, та не! И така до края на света…

Добре, че вали навън и беше Ели да ме попита как съм. И да изслуша отговора ми. И, докато говорех, осъзнах, че тази игра вече ми е дошла до гуша последните седмици! Не я искам тази игра! Гадна ми е тази игра!

Седнах да пиша – може и на вас да ви се случва понякога да се сещате така. И исках да споделя.

Има изход! Аз самата съм изхода. Аз решавам в момента, че искам повече спокойствие, любов и мир. И точно сега започнах да творя друг филм. И този филм ще е реалистична комедия. Може би с елементи на мюзикъл. И – ще видим…

Важното е, че аз, Зорница, като режисьор, оператор, сценарист, монтажист, главен герой и всичко друго главно в моя живот имам силата да го сътворя както искам. И сега спирам да пиша, облягам се на стола и визуализирам…..

Обратно на клавиатурата, сег афокусът ми е върху главните и смислените ми цели следващите 2- 3 седмици. Уъркшопът на 29 януари, спокойствието вътре в мен и любовта ми към себе си и близките, всичко хубаво, с което допринасям за клиентите ми.

Аз съм благослевена, отворена за красивото в живота, аз съм свързана с Вселената!

Снимката е моя от едно невероятно изложение на стари коли в Италия. Забележете – тази кола е толкова добра, че няма смисъл да се доказва и да излага на показ конски сили, мощност или каквото и да е! И ние сме като нея, всеки един от нас – нямаме на никого нищо да доказваме! Ние сме достатъчни такива, каквито сме!

Приятна събота и неделя ви желая!

PS Ако искате да споделите свои филми, пишете ми. Ако ви е харесало моето споделяне – споделете го.

Запишете се, за да получавате нашия бюлетин: