default image

Още от първата ни среща със Зори ми направи впечатление колко позитивен, спокоен и уравновесен човек е тя и това първо впечатление се затвърждава все повече с всяка следваща коучинг сесия.

Потърсих Зори в момент, в който бях на кръстопът: предстояха ми организационни промени в бизнеса, паралелно с това той се разрастваше, а някъде по пътя сякаш бях позагубила личната си мотивация да се занимавам точно с тази работа.

Още по време на първата сесия Зори усети много точно предизвикателствата пред мен – дори и тези, които не успявах да обясня достатъчно ясно. И още от първата сесия ми даде методи и инструменти, които започнаха да работят и да ми помагат веднага. Само след две сесии продуктивността ми се увеличи с близо 100%, върнах си мотивацията, с която започнах, а като страничен ефект, въпреки че в коучинга се фокусираме върху работата, се чувствам по-добре и извън нея, по-спокойна съм и си почивам по-качествено.

Независимо дали в момента имате колебания или предизвикателства в бизнес или личен план или всичко при вас е ОК, препоръчвам ви да пробвате коучинг със Зори. Убедена съм, че веднага ще усетите значителен положителен резултат!

Силвина Фурнаджиева Съосновател и мениджър уеб проекти, Global Studio Bulgaria

още препоръки