default image

Истината е че много от хората никога не намират успех и развитие в професионален, личен и обществен план. Особено най-добрите и силните често имат сериозни проблеми, които борят сами.  По-голямата част от хората живеят ден след ден в коловоза на болезнено сивото си ежедневие, в монотонния свят на мъка. Рядко когато си в такова положение има някой като Зорница, който вече го е минал, да ти подаде ръка, да ти даде елемента, от който имаш нужда. Можете да споделите като мен на innercompass.bg.

Притеснителното е че в повечето случаи хората не виждат изход от капана, който сами са изградили около себе си. Не могат да изградят устойчив план, метод който да им помогне да променят тежкото си ежедневие. Всеки умен човек знае, че е по-добре да се учиш от грешките на другите. Разбира се, много са се борили със същите неща и е тежко да се открива топлата вода. Подобни истории можете да прочетете на https://goo.gl/n1Bh5k.

За щастие някой от нас вече са минали по този път. И знаят повече от едно възможни решения. Минали са през тъмното и трудното и са успели да разчупят монотонното в хармонично и енергично. Умният намира кой да му помогне. Разбира се, малко са като Зорница, които освен че го правят имат разбирането и добрината и да го показват и на другите. 

И също така за щастие по-отговорните и съвестни, кадърни и добри от нас предлагат да помогнат на тези, които все още имаме да се развиваме в добра посока. Силния и умниия знае че има нужда от правилните хора покрай себе си. Разбира се, само да общуваш с тези, които са успели е полезно и да почерпиш от техния опит е безценно. Ако ви е приятно и и нтересно можете да погледнете сайта на Вътрешен компас innercompass.bg

Благодарен съм на Зори, че ми помогна от сърце.

Начо Цветков Software Developer at SBTech

още препоръки