3. Къде сте в момента в живота си?: ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ

Здравейте отново! Радвам се, че сме заедно и готови за следващата смела стъпка! А именно да си отговорим на въпороса: Къде сте в момента в живота си?

Добре дошли във Видео # 3 от поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ!

Ще продължим нашето пътешествие с един изключително важен момент: ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ и ОСЪЗНАВАНЕ къде сте в момента в живота си. Важно е, защото е отправна точка, място с твърда почва и съдържа целия досегашен опит, цели, резултати.

Преосмисляйки къде сте стигнали и дали това е мястото, за което сте мечтали и към което сте се стремили, имате възможност осъзнато да се придвижите в посоката, която искате следващите 3 години. И повече.

Заповядайте, изгледайте видеото, харесайте го, споделете го оттук – Къде съм в момента?

Къде съм в момента в живота си? Фондация „Вътрешен компас“

Работен лист по темата: Къде сте в момента в живота си?

Като участник в тази онлайн програма, имате предимството да ползвате работещи и проверени инструменти. На практика. Веднага. 

Можете да си изтеглите от тук материалите за Къде сте в момента в живота си? (моля натиснете върху връзката и ще се отвори страница, тогава натиснете още веднъж върху връзката): допълнителни материали Къде сте в момента?

Каква е вашата фигура? Това ли е, което искате за живота си?

Коя е областта с която искате да започнете промяната? Няма нужда да се хвърляте веднага на 2-3-4 (нали разбирате за какво говоря?:) Една област е напълно достатъчна за начало. След 1-2 месеца, след като сте поработили с нея и сте започнали да забелязвате желани резултати, тогава се прехвърлете на следващата по важност за вас. Не можете да изберете? Е, започнете от тази, която ви подскаже сърцето. 

Как виждате себе си и живота си след като вече сте извършили промяната? Потопете се: как се чувствате, какво мислите тогава, кой е около вас, къде се намирате, какво усещате….. Все едно, че сте вече на това ново място.

Бъдете смели, следвайте своя път. Следвайте сърцето си!

Аз вярвам, че всичко, което поискате истински, от сърце (а не от позиция на егото) и дадете най-доброто от себе си – ще го бъде!

Прегръщам вас и усилията ви да станете още по-добри!

Зори

Close