2. Преоткрий себе си: ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ

Здравейте!

Ето го и Видео # 2 от поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ!

Днес се учим да преоткриваме себе си. За вашето пътуване е важно да знаете кои сте вие наистина: кое е уникалното и ценно човешко същество. Какво е онова, което ви прави ВАС САМИТЕ? Когато успеете да преоткриете и приемете своите силни страни, качества, дарове, желания, умения, вие се приближавате и към дълбокото осъзнаване на голямото ЗАЩО, на което е основан и желания от вас живот.

Днешното видео е точно за това, което ви води по пътя ви, което ви мотивира и дава сили да преминете тази поредица, а и много други неща. Да вървите напред, да се развивате, да се учите, да се радвате, че съществувате!

Сега изгледайте и видеото: Кой съм аз? Преоткрий себе си.

Записки по темата: КОЙ СЪМ АЗ?

Сега, след като изгледахте видеото, сте готови за една свежа домашна работа:)

Можете да си изтеглите от тук материалите за Кой съм аз? Преоткрий себе си (моля натиснете върху връзката и ще се отвори страница, тогава натиснете още веднъж върху връзката):  

Ако има неща, които, според вас, не са „перфектни“, не се винете. Ако не можете да формулирате мисията си или не намирате да притежавате каквито и да било таланти – това е съвсем наред! След като завърших училите и по-късно университета, години наред не знаех какво точно исках. Пробвах разни неща. Вярно, признавам си – тогава се винях. Дори се насилвах с непрекъснати съмнения ставам ли, изобщо, за нещо, достатъчно ли съм добра и прочие (сигурно ме разбирате за какво говоря). После осъзнах, че това е едно пътуване. Не е спринт, а маратон! Попълнете отговорите с търпение и обич към себе си. Наслаждавайте се на процеса на откриването! Има толкова много неща, които все още не знаем за себе си – и в това е част от магията на живота, нали!?:)

Очаквайсте след няколко дни следващото ни видео Къде съм в момента?

Бъдете щастливи и любопитни!

Зори

Close