Като говорим за самоувереност, ще ви разкажа за една случка.

Това е от онези неща, в които и аз самата не мога да повярвам. А са си истина!

Представете си нощ в Лондон. Всъщност, като си в огромна зала с още 8,000 човека, е без особено значения къде си… Емоцията на триумф, въодушевление, самоувереност е на своя връх. 8,000 човека са на крака и знаят, че е дошъл онзи момент, за който повечето са дошли от различни краища на света – да тръгнат по жарава. Да докажат на себе си, че духът може да води тялото.

Да, преди месец ходих по живи въглени, това, на което у нас си казваме НЕСТИНАРСТВО! Аз го направих в Лондон. Интересно. Защо точно в Лондон, може да попитате. На един семинар (да, вярвам, че се учим цял живот и все има семинари, на които да се ходи:) на Тони Робинс.

Как ми повлия това преживяване?

Велика и спокойна самоувереност. Всичко, което наистина искам – мога да го постигна. Та, аз ходих по жарава!

За мен изключително здравословно е да излизаме от зоната си на комфорт и да пробваме нови неща. Така стигаме там, за където ни е било дори страх да си мечтаем, че можем да тръгнем.

Какво лудо, рисковано, разкрепостяващо нещо искате и ще направите днес? Как да заздравите своята самоувереност?

По пътя на нашето израстване имаме нужда от подкрепа и понякога човек, който да ни „дисциплинира“ и държи вниманието ни върху нашата цел и фокус. Както за мен в този случай беше Тони Робинс. Ако решите, че имате смелостта и силата да инвестирате в своя промяна за повече удовлетвореност и щастие – с радост можем да ви подкрепим като коуч, ментор или обучител. Обадете ни се.