Предвид големия интерес, който последните години създаде коучинга като изключително ефективен метод за реализация на лидерите, много специалисти в областите на управлението на човешки ресурси, психолози, търговци и пр. се ориентираха в тази област и започнаха да предлагат коучинг услуги. За много от тях създаването и ръководенето на бизнес досега не е било необходимо умение. В толкова динамичния свят, реалностите се променят и, често, за да си успешен като коуч и така да помагаш на клиентите си, е необходимо да станеш и добър управленец.

Отговаряйки на интереса на хората, практикуващи в областите на коучинга и менторството, заповядайте на поредния уебинар, организиран от Международния институт за коучинг и менторство.

Темата:

Искам да попитам: Как да започна свой собствен коучинг бизнес?

Времето: 21 януари 2016, четвъртък, 17.30ч.

Презентатор: Зорница Стефанова, предприемач от 1998 г., акредитиран от IIC&M Професионален коуч, Майстор коуч и Майстор ментор

За регистрация: изтекла регистрация

„Често ме питат, казва Зорница, как въобще стартира собствен бизнес!?

Понякога отговарям: Аз, ако знаех какво ме чака, въобще и нямаше да го направя. Това не го мисля съвсем сериозно. И, все пак, добре е да сте подготвени по темата.

С какво искате да сте полезни на хората? Какви са основните моменти, които е необходимо да разгледате? Кои са вашите идеални клиенти? Защо да изберат точно вас? Какъв тип дружество ще изберете? Какви анализи е необходимо да правите, за да просъществува бизнеса ви?

Отговорите на тези и други въпроси, които ще зададете, ще чуете в нашия уебинар: „Искам да попитам: Как да започна свой собствен коучинг бизнес?”

Зорница Стефанова-Иванова е успешен предприемач от 1998 г. Собственик на Компас-преводачески услуги, Компас-бизнес услуги и Вътрешен компас. Прави докторантура на тема „Ползите от коучингът за лидери” във Факултета по икономика и бизнес администрация на Софийския университет „Св. Кл. Охридски”. Магистър по Икономика, магистър по Политически науки. Дипломиран Коуч за лидери към Нобъл Манхатън.

Ментор на фирми, инвестиционен фонд „Илевън”, Централно-европейски университет, СУ „Св. Кл. Охридски”, фондация „Заедно в час”

Сертифициран медиатор към Министерство на правосъдието.

Сертифициран обучител към Международния банков институт.

Партнира на хората, които искат да бъдат по-успешни, щастливи и удовлетворени в живота си, да постигат целите си.