Как да използваш силата на позитивните мисли или позитивното мислене, за да създадеш и да се наслаждаваш на живота, който желаеш, е първото видео – урок от поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ.

За цялата поредица можете да се абонирате като натиснете ТУК.
и ще получавате безплатно допълнителни материали: упражнения, техники, работни листове, въпроси за преоткриване, допълнителни видеа и други.

Положителното мислене ще е първото нещо, което ще ви помогне да създадете живота, който наистина искате и да му се наслаждавате.

Дали мислим, че можем, или, че не можем – все сме прави. Значи от нашата настройка за успех, от силата на позитивното мислене зависи как ще живеем!

7+1 настройки, мисли за успеха, които са и стъпки за нашата нагласа за успех, можете да видите в това практично видео от поредицата „Да живеем живота на мечтите си“.

Ето и настройките:
1. Вярвам в себе си
2. Уважавам се
3. Обичам себе си
4. Аз заслужавам
5. Аз съм достатъчно добър/добра
6. Аз мога
7. Благодаря

Последната, бонуса, това, което на мен ми пречеше най-много и като го осъзнах ми беше най-полезно, го оставям да откриете в самото видео:)

В края на поредицата вие ще сте постигнали яснота, ще имате посоката, в която да се движите и мотивацията да създавате живота на мечтите си. Ще имате смелостта и увереността да ЖИВЕЕТЕ, както е в мечтите ви.

Следете за нови видеа всяка седмица.

Включвам се в ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ

* indicates requiredТова е възможност, която си давате да измените всичко, което не ви харесва. Да правите по-малко от нещта, които не работят за вас и повече от нещата, които работят.

Това е възможност да бъдете себе си и да сте щастливи!

За мен е радостта да ви подкрепям по пътя ви!:)

Ако видеата ви допадат, разгледайте блога, където има повече от 150 статии за личностно развитие, разделени по теми: www.InnerCompass.bg

Ако искате да се запишете в поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ, кликнете тук → https://goo.gl/Ruuc5q

Коментирайте и ударете камбанката, за да получавате известяи за новите ни видеа.

Щастлив ден,
Зори