1. Силата на позитивното мислене: ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ

Здравейте!

Добре дошли във Видео # 1 от поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ!

Ще започнем с вашата НАСТРОЙКА ЗА УСПЕХ, с позитивно мислене. За да превърнете своя мечтан живот в реалност, първо е необходимо да овладеете мисленето си. Необходимо е наистина да вярвате в себе си и да вярвате, че вашият мечтан живот е възможен, дори когато не виждате веднага напредък.

Днешният видеоклип ще ви преведе през различни аспекти на мисленето на човека, който е решен да живее мечтания си живот. Това ще бъде основата за цялата тази поредица.

Гледайте видеото сега → Настройка за успех: 7+1 нагласи и навици


Записки по темата: Настройка за успех (Позитивни мисли и нагласи)

След като сте изгледали видеоклипа, можете да започнете с първата си домашна работа:)

За да се постигне истинска промяна в живота е необходимо да положите усилия и дисциплинирано да вървите по пътя си. С цел да ви помогна, съм подготвила допълнителни материали към всяко видео. 

Можете да си изтеглите от тук материалите за Настройка за успех (моля натиснете върху връзката и ще се отвори страница, тогава натиснете още веднъж върху връзката): additional materials 1 Mindset

Можете също така да разгледате въпросите и указанията по-долу.

Те ще ви подпомогнат, докато се почувствате по-уверени, че вашето позитивно мислене може да ви отведе напред в поредицата.
 • Вярвам ли в себе си?
 • Смятам ли, че заслужавам да живея живота на мечтите си? Вярвам ли, че това е наистина възможно? Защо или защо не?
 • Поемам ли отговорност за всичко в живота си? За какво не поемам отговорност? Как мога да поемам още повече отговорност за живота си?
 • Вярвам ли, че мога да израствам и да се променям? Кога в живота ми се промених/израстнах към по-добро?
 • Да направя списък на всички неща, които вече съм постигнал/а в моето пътуване, и за които се гордея.
 • Вдъхновявам ли се като следвам собствения си път?
 • Обикновено какво слушам – главата или сърцето си? Какво ми казва интуицията за пътя ми?
 • Какви обещания искам да направя пред себе си, за да продължа напред в това пътуване?
 • Отделете си достатъчно време да отговорите искрено и дълбоко на тези въпроси. Можете да ги направите наведнъж или да си отговаряте няколко дни. Скоростта зависи изцяло от вас. Просто трябва да привикате това позитивно мислене в живота си.

  Аз понякога просто сядам и 15-20 минути си давам свободата да излея на един лист всичко, което ми минава през съзнанието. Като например: „Сега ми се пие вода, защо да пиша, добре,  ще почна и да видя докъде ще стигна, тъпо ми е, сега не ми се занимава с това, ох, не искам, добре, да, ето сега, хубав ден е за писане….“

  Ако ви се струва странно – и на мен ми беше първия път. След няколко дни, обаче, усетих силата да си изпразвам съзнанието по този начик, без да се филтрирам. Напишете мислите си точно както идват. Не го премисляйте, просто ги оставяйте да текат. Може да се изненадате от това, което ще откриете.

  Това е всичко за днес и за това да намерите своето позитивно мислене!

  Следващият имейл (Кой си ти: Преоткриване на себе си) ще дойде при вас след няколко дни. Ще се видим тогава!

  С обич, Зори

  Close