Препоръки от партньори

default image

Цветко Трендафилов

Наскоро смених работата си. Така се случиха нещата, че подадох документи за напускане на текущата си работа, преди да съм наясно с какво точно ще изкарвам прехраната си след като изтече предизвестието ми.

Мислех си, че ще е нещо още по-хубаво. Но гласа на съмнението се обаждаше в мен и ми нашепваше не много утвърдителни твърдения. И точно в този момент се появи Зори Стефанова. Асистент на семинара, който тъкмо бях завършил, дългогодишен коуч, прекрасна майка на две деца, уникален човек, собственик на http://innercompass.bg/, основател и собственик на Компас бизнес услуги, Компас – преводачески услуги, ментор към Eleven (accelerator venture fund) и още много роли в един единствен човек.

Тогава и идея си нямах при кого отивам на couching сесия… Споменатия по-горе background научих в последствие.

Още от първата сесия нещата тръгнаха нестандартно. Вместо да седим на бюро, тя ме изведе на разходка из улиците и, докато говорехме, се движех постоянно. Така сякаш съзнанието ми се проясняваше допълнително. Направихме едно упражнение с визуализация с пространствени котви (тогава не знаех, че този похват се нарича така). И всичко си дойде на мястото.

Усещах, че работи с мен съвсем не само на съзнанетелно ниво. Работата беше и на емоционално и на духовно ниво. Поне така го усетих за себе си. Пълнa промяна. Синхронизиране на всичките пластове в мен.

На втората ни сесия получих сигурността, от която имах нужда тогава. Успях да видя благословиите в смяната на работата си, в новия курс, по който поемам в живота си. Успях да махна лещите на съмнението и да погледна живота си с очите на вярата.

После поработихме със самоприемането, със самоувереността, изясних си нещо, което се оказа не добре дефинирано. Какво ме прави щастлив? Вас какво ви прави щастливи? Чувствайте се поканени да комнетирате под статията това, което вас ви прави щастливи. Не се ограничавайте с няколко прости изречения. Помислете и напишете всичко, което ви носи щастие. В крайна сметка, разбрах за себе си, че когато избера да съм щастлив не е необходимо да правя каквото и да било, за да съм щастлив. Просто съм!

Поиграхме си да забележа положителните качества в мен, които пренебрегвам. И да помисля как да ги доразвия, прилагам още по-добре в практиката и да наблягам на тях, знаейки, че са ценни.

Препоръчвам на всичките си приятели да посетят coach и най-горещо препоръчвам екипа на Вътрешен компас и Зорница Стефанова. Аз си взех много от нея. С нейна помощ си намерих работа, която ми харесва, в която се реализирам успешно и която ме качва на следващото ниво по пътя нагоре. Продължаваме да работим заедно и да разчитам на нея за една външна, професионална гледна точка. Продължавам да развивам области от живота, в които не съм достатъчно доволен от текущите резултати. И продължавам да вярвам, че всеки трябва да има своя треньор (coach) в областта, в която иска да е наистина шампион.

С пожелания да се видим на стълбицата за награждаване на финала!

default image

Мария

Не знаех какво следва. Доверих се на Зорница. Обикновено съм доста скептична и трудно се доверявам. Тази жена отвори себе си и аз не устоях.

Бях в момент, в който исках да променя работата си. Печелех добре, караха ме с кола, пътувах в чужбина. За сметка на децата и семейството. Чак когато то почна да се разпада неистово започнах да търся помощ. Психолог, книги, семинари. Всичко, за което се сещах. Дори гледачка.

Зорница е отличен професионалист. Психолог. Нежно и с уважение към мен и моите постижения в живота ми помогна да се харесам. Да избистря приоритетите си.

На същата работа съм. Аз съм друга. Децата ме прегръщат и ми казват, че ме обичат.

default image

Животът е като пътна мрежа без указания. Често се лутаме из тъмните улички на различни предубеждения, предразсъдъци, възпитание и най-различни вярвания, понякога без дори да сме сигурни в посоката.

Зори ти помага да намериш твоята посока, да видиш табелите и да те изведе на магистралата към целта. А там вече скоростта зависи от теб – ограничения няма.

Close