По идея на Международната коучинг федерация (ICF) през тази седмица се празнува коучинга.

Аз лично празнувам невероятните резултати за моите клиенти и за мен самата, които се постигат с този метод за лично и професионално развитие. За мен коучингът не е просто влизане в коучинг сесия, напр. в 10.00ч. и след 11.00ч. животът продължава по старому. Моят опит показва, че много работа моите клиенти свършват между сесиите. Тогава те започват голямата и дълбока работа със и върху себе си и резултатите идват понякога веднага след първата ни среща и често след всяка среща те все по-големи и все по-всеобхватни. Хората забелязват резултатите и това ги провокира да експериментират, да рискуват, да излизат от зоната си на удобство и от моделите си на поведение и да тестват своите възможности. А аз съм там, за да ги подкрепя в това смело и прекрасно преживяване.

Това е една от причините да казвам, че коучингът не е за всеки. А само за готовите и искащите промяна. Понякога, беше казал някой, е плашещо да търсиш себе си, защото можеш да видиш собственото си лице.

Използвам повода, за да дам възможност на повече хора, които са си казвали: това не е за мен, какво пък толкова, аз нямам нужда от повече, скъпо ми е…. и всички тези обяснения, а в себе си знаят, че тук има нещо за тях, да се докоснат до този великолепен начин за достигане на вътрешния си потенциал и живеене на ЖИВОТА СИ, да се реализират като хора, родители, лидери, работещи, творци. Животът е твърде кратък, за да живеем по стандартите и според очакванията на другите. Било и най-близките ни и любими хора.

Имам желание да предоставя безплатни сесии на първите 10 пожелали това. Цената след това е отново достъпна- 30 лева за 60 минутна сесия. Моля заповядайте.
Правя уебинар на тема: Бъди смел, бъди себе си от 11.30ч до 12.30ч на 22 май (петък). За повече информация, моля вижте страницата на Международния институт по коучинг и менторство, България. Можете да се регистрирате от тук.
Публикувам интересни и полезни материали, относно ползите от коучинга. Затова, моля следете страницата ни, ако имате интерес.
На разположение за дискусии на теми, които ви интересуват. Моля, свързвайте се с мен 🙂

Да бъдем смели и да бъдем себе си. Да следваме собствения си вътрешен компас. Той дава нашата посока.