Управление на времето

Управление на времето е, вероятно, едно от най-често предлаганите обучения. Ние имаме нещо ново за вас. Нещо, основано на последните изследвания на психологията, управлението на хора и на бизнес процеси.

time management

управление на времето

Вероятно вие и/или хората от вашия екип имате добри компютри, телефони и всякакви други устройства, коли, разписание и график и още толкова и най-различни софтуерни решения и методи за управление на времето? И същевременно понякога ви се струва, че времето ви не стига и изоставате със задачите, нямате време за важните проекти в работата и живота си, за себе си, за най-близките?

Това е, защото нищо от онова, което досега са ни учили за управление на времето, не е валидно в днешния супер динамичен и изискващ свят.

Какво е онова, което ни пречи и помага да сме ефективни и целенасочени? Как да променим досегашните си неработещи модели и да създадем нови, работещи стратегии за управление на деня си?

Заповядайте да разгледаме една нова възможност – как да умножите времето си и да имате време за всичко важно в работата и живота си. И освен това повече радост, удовлетворение и успех.

„Управление на времето“ е един изключително практичен курс. Използваните техники могат да се прилагат и дълго време след самото обучение, за да се промени трайно живота ви – повече удовлетворение, смисъл, щастие.

  • Как управляваме?

  • Управление на времето и енергията

  • Фуния за източване на времето

  • Страхове, емоции, вярвания и време

  • Как да умножим времето си?

  • Практически лесни и приложими техники

Програмата представлява иновативен обучителен процес, който обединява лекционна част и много практика, за да успеят участниците да се потопят в работата като в лаборатория, в която разглеждат внимателно как използват времето си и какво могат да правят различно, за да постигнат желаните резултати. Използва се груповата динамика и опит. Ще се работи индивидуално, по двойки, в малки групи и с цялата група.

Ако имате нужда от повече информация, свържете се с нас.

За други обучения, с които да подобрите стандарта си на живот, прочетете тук.

Запишете се в бюлетина ни, за да получавате интересни и полезни статии, които са практични и можете веднага да ползвате. Постигнете някакъв конкретен резултат като следвате своя път:

Запишете се, за да получавате нашия бюлетин:
Close