Новите лидери

„Новите лидери“

Тази програма за лидери е едно от най-желаните ни обучения.

Един от най-основните проблеми на хората в бизнеса у нас, според нашите проучвания на работодатели, е човешкият фактор.

От една страна, няма достатъчно обучени и знаещи хора (този проблем ще се задълбочава все повече в IT индустрията).

От друга страна, работещите са незаинтересовани.

Проучвания през последните 10 години на Gallup International сочат, че над 80% от хората в света (и България не е изключение) са незаинтересовани от работата си. На всеки 100 човека 15 души активно рушат имиджа и репутацията на организацията, в която работят.

От трета страна, лидерството в компаниите е критично слабо. Изключително трудно се намират истински лидери, които да поемат ключови лидерски позиции в организациите и да водят своите екипи.

Над 50% от корпорациите в САЩ са изключително затруднени да попълнят ключови лидерски позиции. А редица проучвания сочат, че климата, мотивацията на екипите, морала и, в крайна сметка, финансовите резултати са пряко свързани с уменията на лидерите на организациите.

новите лидери

новите лидери

Какво различно правят великите лидери на 21 век, за да успяват и да се развиват?

Традиционните техники за оценяване и развитие, 360 градусовите анкети, остарелите критерии за оценяване ще ви дадат изкривени резултати. Повечето обучения, групов коучинг, консултиране не са успявали да създадат велики лидери. Ефективното учене и развитие на големите лидери се получава в контекста на собствения им стратегически, икономически, емоционален дневен ред. Заедно с хората, върху които ще влияят и водят.

Важно е лидерите да си отговорят на няколко въпроса:

  1. Къде гледате и какъв е вашият фокус?
  2. С какви хора взаимодействате и какво е качеството на взаимоотношенията ви?
  3. Кои сте вие и достатъчно смели ли сте, за да бъдете себе си?

Новите лидери на 21 век не използват стратегиите си за успех от миналото, а изучават собствените си стратегии, модели, вярвания в настоящето, за да откликнат на промените в бъдещето. Най-великите просто създават своето и на своите организации бъдеще.

Apple, Microsoft, Facebook, Google, Tesla Motors, Salesforce.com, Regeneron Pharmaceuticals

Обучението ни за лидери е създадено за хора, които искат да са все повече:

  • Смели да осъзнават нещата, с които си пречат и предизвикателствата, пред които са изправени, да поемат отговорност за решенията си и да променят у себе си това, което не им върши работа
  • Гъвкави стратези, които анализират стратегиите си в работата и личния си живот и са готови да коригират курса си, за да постигнат повече от това, което искат в живота си. Свобода, баланс, разбирателство, уважение, сигурност, финансов мир, успех, любов
  • Харизматични и успяват да се свързват и ръководят хора, често много и много различни от тях. По статус, ценностна система, интереси, възраст, знания, националност
  • Силни да се изправят пред всички, които им казват, че идеите им са безразсъдни, наивни, непостижими, дори глупави
  • Вярващи, че само ново мислене и нови действия могат да доведат отвъд удобната предвидимост на вчера през реалността днес до незнайните възможности на утре
  • Хора, за които невъзможното е само една от възможностите
  • Хора, които дръзват да са различни и да бъдат себе си

Ако решите да засилите мощта на организацията си, свържете се с нас за уникалното обучение „Новите лидери“. За контакт тук.

Close