Искрени взаимоотношения

Какъв е най-големият източник на болка и удоволствие в живота? Взаимоотношенията. Искрени взаимоотношения. Както лични, така и бизнес взаимоотношения.

Помислете си, когато се приберете вечер от работа – за какво говорите с най-много чувство? За компютрите, за програмите, за плановете? Да, със сигурност понякога и за тях. Но най-често за взаимоотношенията си с хората – с шефовете, с колегите, с приятелите.

А когато отидете в командировка – какво най-често е в съзнанието ви? Не е ли, обикновено, топлотата или липсата на любимия, щастието от гушкането на децата, болест на някой от родителите?

Вероятно няма по-голям източник на радост и удовлетворение или скръб и болка, от това как се свързваме и как се отнасяме към най-близките.

Осъзнайте защо нашите емоции – любов, страст, екстаз, радост, чувство на неудовлетвореност, агресия и страх – са фундаментално увеличени в нашата интимна връзка и как да създадете наистина великолепната връзка, която желаете и заслужавате.

Искрени взаимоотношения

Способността да се разбирате и свързвате с хората идва от способността да разбирате, уважавате и обичате себе си. Научете се да се освобождавате от страховете си и ще откриете кой сте в действителност, коя е същността ви и ще започнете да градите взаимоотношенията си от това място. Обучението: Искрени взаимоотношени е изградено на преживявания и създаване на личен опит.

Ние не просто говорим за, а в действителност преживяваме какво се случва в нашата действителност във връзка с нашите бизнес и лични взаимоотношения.

Обучението: Искрени взаимоотношения включва:

  1. Осъзнаване на това къде е всеки от вас в момента във взаимоотношенията си и какво, всъщност, желае да присъства в живота му/и.
  2. Идентифициране на фокуса и откриване на основния въпрос, върху който е насочено намерението ви, за да осъзнаете как сте си поставяли прегради и как можете да поемете по нов път.
  3. Разкриване правилата, ценностите и вярванията, ръководещи живота ни, и пренастройването им. Така ще изпълните живота си  с удовлетворение, радост и удоволствие. Чрез осъзнаването и фината настройка на невидимите сили, които контролират живота ни, ние придобиваме силата да предефинираме тяхното влияние и си даваме възможност да живеем по-радостно, по-красиво и по-необичайно.
  4. Качеството на живота ви е равно на качеството на вашите взаимоотношения. Откривате тайните зад намирането, създаването и поддържането на трайни, искрени лични и бизнес взаимоотношения.
  5. Създаване на нови правила и ценности, които ще ни позволят да създадем и да живеем живота на мечтите си с искрените взаимоотношения, които искаме и заслужаваме.
  6. Използване на тялото, за да се установят новите модели за искрени взаимоотношения. Чрез закотвяне в най-красивите аспекти на вашето минало и настояще ще създадете основата за един необикновен живот – днес, утре и през прекрасното ви бъдеще.

Ако решите, че това прекрасно и изключително практическо и целенасочено обучение е за вас и вашите хора, моля свържете се с нас оттук: контакт с нас

Автор: Зорница Стефанова за Фондация Вътрешен компас

Снимка: Scott Broome за Unsplash

Close