Автентична комуникация

Комуникация в рамките на нашето обучение за развитие умения за комуникация се определя като онзи акт на взаимодействие между хората, който им помага да се разбират и да действат заедно в една посока, с разбирателство, подкрепа и уважение.

Много от нас, особено тези, които много често работим с хора, сме убедени, че нашата комуникация е лесна и че се разбираме добре с хората.

Ако се замислите – успявате ли винаги да се разберете с най-важните хора в живота си: родители, деца, приятели, колеги? А със себе си?

Ние тръгваме оттам, че темата комуникация е толкова важна и толкова малко застъпена и изучавана в училище и живота ни като цяло, че много често се явява основно предизвикателство за кариерното ни и лично развитие. Хубавото е, че колкото и добри да сме в своята комуникация – винаги има още какво да се осъзнае, промени, надгради, за да сме още по-успешни.

Освен това, вероятно ви е правило впечатление, че умни, образовани професионалисти не могат да се изразят така, че да ги разберем. И има непретенциозни хора, които слушаме омаяни и имаме чувството, че ги познаваме от години.

Какво е онова, което прави нашата комуникация трудна (с клиенти, с близки)?

Кои модели и действия не работят и ни провалят?

Как да сме сигурни, че се разбираме с важните за нас хора? И не само.

Как да бъдем безкрайно успешни и в личните си, и в професионалните си отношения?

И добавяме още едно ниво. Автентичност.

Как да сме честни, ясни и истински в отношенията си с хората?

Как да разберем какво е важно за нас и да го търсим и постигаме?

Ако решите да издигнете комуникацията си на едно ново, удовлетворяващо равнище, възползвайте се от нашето обучение Автентична комуникация. Свържете се нас тук.

Ако искате да разгледате други наши обучения, можете оттук.

Разбира се, можете да се възползвате от други начини за развитие на хората в екипа си или вашия, заповядайте тук.

Запишете се, за да получавате нашия бюлетин:
Close