Фирмени обучения

Фондация „Вътрешен компас“ предлага корпоративни/фирмени обучения на следните теми:

„Вътрешен компас“ е създадена с идеята да подкрепя младите лидери, предприемачите и ръководителите да намерят при нас ефективни и приложими фирмени обучения. След което те вече никога няма да бъдат същите. Не, не се тревожете, не казваме, че сега не сте достатъчно добри и само след нашите обучения ще се „оправите“! Казваме, че ако преди сте тичали като с вързани крака, сега ще излетите! Ако искате, разбира се. Това ще зависи от вас самите – доколко сте готови да излезете от зоната на добре познатото и до болка повтарящо се ежедневие. Което е същевременно така сигурно и предвидимо…

обучения за различните

обучения за различните

Е, нашите фирмени обучения са за лидерите, за онези 1-2 % от хората, които са творците на своя живот. Тези, които се ръководят от максимата: „Най-добрия начин да предвидя бъдещето си е да го създам сам!“. Тези големи души и сърца, които вървят все напред и се развиват и учат през целия си живот. Те са полезни за себе си и организациите, в които са. И правят това не защото някой го иска от тях, а защото не могат по друг начин. За смелите, за черните овце, различните, любопитните, борбените, активните, вечно развяващи знамето на ЖИВОТА – за тях са нашите корпоративни обучения обучения. Подготвени с цялата наша почит и уважение към тези хора.

Поредицата от фирмени обучения са иновативни. Те дават възможност организациите и екипите да се заредят с нови сили и с голяма ефективност да ползват потенциала на своите хора.

Единствено по този начин фирмите и организациите могат да придобият конкурентно предимство и да спечелят в съвременния динамичен и скоростно променящ се свят на бизнеса.

Тези корпоративни обучения могат да бъдат заявени като поредица и могат да бъдат ефективни като отделни модули.

Нашите фирмени обучения представляват великолепен процес, който обединява лекционна част и много практика. По този участниците ще успеят  да се потопят в работата и да преживеят промяната. Много често по време на обучения чувам: „Ама, аз това го знам!“

Да, надали ще чуете много неща, които никога преди никой не е чувал (обещавам, че ще има достатъчно и от тях). Това е майсторството, за което ще работим по време на нашите обучения: не само да знаем на теория, а да започнем да прилагаме на практика новите или добре забравените, или ново осъзнатите неща.

В нашите фирмени обучения използваме голяма палитра от техники, практики и похвати:

 • Обучение – лекционна и практическа част
 • Коучинг
 • Менторство
 • НЛП практики
 • Медиация

Потапянето в новата „действителност“, което предоставяме на практика в нашите обучения, е изключително ефективен начин за:

 • придобиване на нови навици за справяне в различни ситуации
 • осъзнаване на начините, по които се саботираме вътрешно – ограничаващи убеждения и страхове
 • осъзнаване и зачитане на нашите нужди от сигурност, изява, признание, обич, споделяне на опита ни с други хора
 • създаване на нови стратегии, които да ни носят резултатите, които искаме и както е казал Айнщайн – налудничаво би било да очакваме различни резултати, ако правим старите неща (а имаме тенденцията да правим това, нали?)
 • изпробване на различни идеи и практики в сравнително приятелска среда
 • промяна на отношението към себе си, колегите и близките хора в живота, към работата
 • намиране на смисъла на живота и работата и следващите от това удовлетворение, щастие и радост

В тази поредица от фирмени обучения ще се работи индивидуално, по двойки, в малки групи и с цялата група. Ще има работа, която всеки ще върши самостоятелно извън залата и като „домашна работа“.

Ако имате интерес към нашите фирмени обучения, моля свържете се с нас от тук: контакти Вътрешен компас.

Запишете се в бюлетина ни, за да получавате интересни и полезни статии, които са практични и можете веднага да ползвате. Постигнете някакъв конкретен резултат като следвате своя път:Close