Бързо решаване на проблем!!! Може да звучи и невероятно, но е факт:)

Тук сме предложили един много странен на първо четене метод за моментално решаване на проблем, който работи удивително добре.

Аз съм го ползвала много пъти лично и при работата ми с хора – опитайте. Важното е да следвате точно скрипта и обясненията, които давам, за да го изпълните ефективно.

Спирайте видеото, когато имате нужда от време. И не му мислете много, много. Оставете интуицията и несъзнатото да ви водят. (Винаги можете да ми се обадите, за да го направим заедно).

Бързо решаване на проблем е завършена практика.

Важна е всяка стъпка. 

Изгледайте тази демонстрация на живо и можете сами да ползвате този модел, за да решите свой проблем (и после още и още един), защото за ваше улеснение съм описала поредните стъпки в процеса.

За хората, които предпочитат описанието във файл, пишете ми на пощата и ще го пратя.

Ако упражнението ви е харесало и ви беше полезно, или пък не успяхте да го направите както искахте – коментирайте долу, защото това е важно за успеха.

Ако искате да гледате подобни видеа, с които да си настроите какво искате в живота, как да се освободите от притесненията и пречките, как да разберете с какво да се захванете, за да сте удовлетворени в работата си, погледнете какво се съдържа в You Tube канала ни: Вътрешен компас: Следвай своя път

Започнахме в канала нова поредица – ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ. Ако ви е интересно – заповядайте!

Запишете се, за да получавате нашия бюлетин:Колекции от видеа и статии с идеи, които могат да променят завинаги начина, по който мислите, възприемате света и действате, т.е. да промените живота си и да живеете пълнокръвно, красиво и леко: Вътрешен компас: Следвай своя път

Ако искате да подобрите или промените резултатите, които имате в живота си, можете да разгледате нашите обучения или коучинг и менторски програми. Можете да се свържете с нас тук.