Къде сте в момента в живота си? 

Доколко сте удовлетворени в различните области – личен живот, финанси, кариера, семейство, здраве, почивка и др.?

Накъде искате да вървите през следващите 3 години?

Нашият път е дълъг. По-скоро маратон, отколкото спринт. Имаме нужда да се оглеждаме от време на време, за да сверим посоката.

Това е третото видео от поредицата ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ. Ако искате да се абонирате и да получавате и допълнителни материали, работна книжка, упражнения, заповядайте оттук.

Дайте си малко време и разберете къде сте в момента.
Видеото е практично и ще ви подаря един от любимите на мен и моите клиенти инструменти за осъзнаване КОЛЕЛОТО НА ЖИВОТА.

За тези от вас, които са го виждали и преди и са работили с него – вероятно ще има някои различия и допълнения. За тези, които не са го виждали и ползвали досега – има подробни описания.

И така, приятно пътуване към себе си. НЕ оставяйте живота на мечтите си просто една мечта. Живейте живота на мечтите си!
Следете за нови видеа всяка седмица.

Фокусът върху това да сътворите живота на мечтите си – не мечтите да останат мечти, а да живеете този живот – е възможност, която си давате да измените всичко, което не ви харесва. Да правите по-малко от нещата, които не работят за вас и повече от нещата, които работят.

ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ е възможност да бъдете себе си и да сте щастливи!

За мен е радостта да ви подкрепям по пътя ви!:)

Ако искате да се запишете в бюлетина ни, за да получавате наши нови статии и допълнителни материали за теми в областта на личностното развитие, кликнете тук.

На вашето внимание предлагаме няколко ефективни обучения, както и индивидуален и бизнес коучинг. Програмите ни са отлични, можете да прочетете отзиви на десетки хора, на които сме били полезни тук.

Лекота и успех!

Зори