Напоследък започнах да работя с няколко организации и в началото на разговорите те ме питаха коя съм аз, с какво се занимавам.

Разбрах, че не умея достатъчно добре, досега не съм успявала достатъчно добре, да заявя себе си. Дори тук, на страницата на Вътрешен компас до днес нямаше почти нищо по този въпрос.

Аз съм Зорница Стефанова. Зори.

Сега ще си сложа няколко етикета – да се опиша коя съм:)

Аз съм майка. Имам 2 дъщери и съм благодарна от цялото си сърце, че ги има, че сме заедно и че мога всекидневно да се уча от тях, огромно богатство са ми.

Съпруга съм. Съпругът ми, когото обичам и с който сме от 15-16 години заедно, е едно постоянно предизвикателство пред и до мен, различни сме като хора и и от него се уча всеки ден, той ме подкрепя по неговия начин и аз продължавам да се уча, че няма нужда да определям кой начин е „правилният“ и да защитавам своя със зъби и нокти.

Благодарна дъщеря съм.

Имам ценни приятели, толкова различни, интересни, забавни, истински.

Сериен предприемач съм: Компас – преводачески услуги, Компас – бизнес услуги и Вътрешен компас са още 3 мои деца, с всичките предизвикателства, които ми предлагат (те са и на различна възраст и това, пред коетоо ме изправя тийнейджърът Компас – преводачски услуги е доста различно от бебето – Вътрешен компас), с радостта да съм в контакт с колегите ми, които обичам и те го знаят (надявам се), да вършим с обич и постоянство добра работа за нашите клиенти, да намираме работа и да се грижим и за нашите колеги.

Подкрепям благотворително, (защото вярвам, че най-доброто, за което съм на този свят е да служа на хората да бъдат себе си) семинарите Инсайт (те ми дадоха пространството, в което да открия себе си в дълбочина), университетите, които са допринесли за развитието ми като човек, професионалист и учен, а именно алумни организацията на Стопански факултет на Софийския университет (Магистър съм по Икономика), алумни клуба на Централно – Европейския университет (Магистър съм по Политология), фонд за рисков капитал Илевън (за младите предприемачи е важно да получат подкрепата, от която имат нужда), 134то училище, Международния институт по коучинг и менторство – и като се замисля още колко каузи подкрепям доброволно – ще отнеме прекалено много място…

Аз съм весел човек, който обожава да се бъзика, да разказва вицове, истории и приказки. В ума ми текат такива асоциации, че често си вървя и си се хиля, защото съм видяла нещо, което ми е напомнило за друго и съм направила някаква луда връзка.

Творец съм. Рисувам, пиша, решавам задачи, създавам бзинес възможности, пея (тази дейност обикновено ми е по-лична:), танцувам, смесвам стилове, похвати, методи и техники в работата си….

Работя това, което обичам. Като професионален коуч подкрепям предприемачи, хора от висшия мениджмънт и лидери в живота, да постигат по-бързо и ефективно целите си, да се реализират все по-пълноценно, да са още по-удовлетворени и по-щастливи, да бъдат смели и да бъдат себе си.

Обичам да спортувам и да се грижа за себе си.

Непрестанно развивам себе си. Математик съм, знам 6-7 езика, икономист, политолог, бизнес човек, коуч, ментор, обучител, ръководител, управленец, НЛП практик, със завидни знания в психологията, невро-психологията на управлението, педагогиката, лидерството, религията, мотивацията на хора, груповата динамика, фасилитирането на хора и групи, медиацията, медитацията……

И след всичко дотук – аз съм всичко това и нищо от това, защото съм цяла и като такава съм повече от всичко, което бих била поотделно. Цялостна – това съм аз. Аз съм скала, море, пясък и вода, аз съм кладенец в пустинята, изгрев след буря, пате в езеро, образ в оггледало, самодива. Мечта. Истина. Искреност. Сила. Вяра. Обич. Аз съм Зорница.

Ако по някакъв начин усетите и разберете, че съм човекът, който искате да ви подкрепя на този етап във вашето израстване и осъществяване в личен и/или професионален план, ще се радвам да ми звъннете!

Моля ви, коментирайте тук – толкова се радвам на коментарите – така виждам какво ви интересува и с какво да съм още по-полезна като пиша:) И споделяйте:)