Коучинг за успели хора

Работата ми с успели хора е интересна и предизвикателна. Обикновено това, че хората са успели в различни сфери на живота си, означава за мен, че те разполагат с редица качества, които им позволяват да постигат целите си и да материализират мечтите си. Такива хора са знаещи и можещи и имат опит в това, в което са успели.

За тях са важни балансът, хармонията между професионалния и личния им живот. И в тази връзка си остават предизвикателни някои сфери от живота им. Ако се замислим, нормално е да имаме желание да променим нещо в отношенията си към близките си, децата си, колегите; да искаме по-пълна изява на уменията и възможностите си; по-малко стрес и неразбирателства; по-голямо разгръщане на човешкия ни потенциал, за да се чувстваме още по-удовлетворени от живота си.

И тук може да е полезен един професионален коуч. Заедно с него може да тръгнете да изследвате онези страни от себе си, от характера си, от поведението, от отношението си, които са ви задържали и направо спирали по пътя към още по-пълния ви успех. Коучът би ви подкрепял, държал фокуса ви на внимание върху целите ви и ценните за вас неща, би ви предизвиквал да промените навици, да излезете от зоната на познатото, удобното и понякога притъпяващо сетивата съществуване. Вие и досега много пъти сте минавали по неутъпкани пътеки, защото успех има там, където има изява. И тя понякога е трудна, може да е дори мъчителна, но вие и преди сте знаели какъв е залогът за това.

И крайната цел на тази съвместна работа с коуча е да постигнете всичко онова, което е ценно за вас в живота и да сте щастливи.

Ако това предложение е интересно за вас, можете да се свържете с мен.

Close