Заповядайте Видео 5 от поредицата: ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ.

За да достигнем това, което искаме – целите си, резултата в живота си – ИМАМЕ НУЖДА ОТ ДЕСЙТВИЯ. Това е и темата на днешното ни видео.

Когато вече сме разбрали какво искаме, необходимо е да си станем от стола, леглото, мързела, страха и пр. и да действаме.

Ще минем през пречки, обикновено така става като част от пътя ни, но ако сме достатъчно дисциплинирани, последователсни и водени от това, което е ВАЖНО в живота ни, от СМИСЪЛА – всичко е възможно.

Движени от нашите нужди, ние съзнателно или не (а тук се учим да е съзнателно, виж предното видео), ние си поставяме намерения, определяме си цели. И понякога спираме тук. И се чудим защо няма резултат. Защото не сме извършили необходимите, достатъчно на брой, действия, подпомогнати от нашето психическо, ментално и емоционално състояние. НАД КОИТО НИЕ ИМАМЕ КОНТРОЛ!

Как да достигнеш там, където искаш?

Изгледайте това видео и използвайте материалите към него, за да постигнете повече яснота, мотивация и да постигнете на практика, в реалния живот, своите мечти.

Как да стигнеш там, където искаш?

И така, приятно пътуване към себе си. НЕ оставяйте живота на мечтите си просто една мечта. Живейте живота на мечтите си!
Следете за нови видеа почти всяка седмица.

Това е възможност, която си давате да измените всичко, което не ви харесва. Да правите по-малко от нещата, които не работят за вас и повече от нещата, които работят.

Това е възможност да бъдете себе си и да сте щастливи!

За мен е радостта да ви подкрепям по пътя ви!:)