Лично за Вас

Индивидуална коучинг програма

Помислете си – колко често сте имали ситуации, в които не сте успявали да постигнете нещо важно за Вас?

Ако не можете повече както досега…
 • да си починете след уморителна седмица
 • да довършите отдавна започнат проект
 • да проведете разговор, който просто не знаете как да започнете
 • да поискате повишение в работата
 • да си поискате по-висока заплата
 • да срещнете човека, с когото да споделяте и да Ви обича
 • да останете насаме със себе си и да се успокоите, да усетите вътрешния мир и хармония
 • да отслабнете и да живеете здравословно
 • да…..

Знаели си как, по принцип, но, някак си, не се е получавало. И това Ви кара да се чувствате толкова зле, виновни…. че не ставате, че сте самотни, че не заслужавате да бъдете обичани… не сте достатъчно добри… И, колкото и да се стараете да не си мислите така за себе си, просто е по-силно от Вас. И Ви е страх, че отново ще се провалите.

(По-надолу в текста има Колело на живота – ще можете да тествате къде сте в момента в живота си)

Все едно, че сте болни. Ама, не физически, а някак си душата Ви боли.

Точно както, когато сте болни търсите доверен лекар, който да Ви прегледа, да разбере какво се случва и да Ви помогне да се справите с болестта, така съществуват хора, които да Ви подкрепят, когато душата Ви боли.

Преди да Ви представя един такъв човек, вижте какво хората казват за нея:

Буквално се сблъсках със Зорница в критичен за кариерата ми момент и винаги ще съм благодарна, че това ми се случи. Вече имах впечатление за нея като силно интелигентен и интересен събеседник, с богат житейски опит, с изумително широки и задълбочени познания в собствената й професионална сфера. Това, което най-силно ме впечатли беше скоростта, с която открива реален практически проблем и индивидуалния подход към моя типичен случай на жена, оказала се „зад борда“. С впечатляваща вещина и елегантност, други биха казали такт, финес, емпатия….. Зорница ми помогна да погледна себе си с други очи, да преструктурирам приоритетите си, да мобилизирам уменията си, да начертая стъпките на моята нова професионална карта и да се усмихна. Толкова ме увлече нейният ентусиазъм, че забравих вродената си скептичност и резервираност. Огромно БЛАГОДАРЯ, Зори !

Зорница Стефанова е човек, който има дълъг житейски опит.

Последните 22 години като личен коуч/треньор и ментор Зори подпомага предприемачи и успели хора, какъвто е и тя, да реализират мечтите си и да имат повече яснота и посока след като осъзнаят какво за тях е важно, наистина важно в работата и в личния живот. Това води до по-висока увереност, по-голям фокус, повече щастие – не е ли това най-важното в този живот!

Зори вярва, че човек е едно цяло – мисли, тяло, емоции, сърце – и, когато сме в мир със себе си, тогава сме това, което сме призвани да бъдем и тогава сме истински удовлетворени и щастливи.

Това е идеалният случай. Но в живота ни не се чувстваме, обикновено, така спокойни, сигурни и щастливи. Даже напротив. И, ако на Вас лично Ви е дошло до гуша да се чувствате зле, изморни, недоразбрни, недооценени – значи сте на път да направите нещо за себе си. И не напразно четете това.

Зорница предлага лична коучинг програма, която да Ви помогне да се оттласнете и да промените нещо от голяма важност в живота си.

Ще Ви помогне да се насочите смело към това, което най-много желаете. Можете да се свържете с нея, когато сте сигурни, че наистина искате и сте готови за промяна.

Промяната не се дава даром. За промяната се изисква отдаденост и отговорност от Ваша страна. И да сте готови да осъзнаете неща за себе си, които може да не харесате, от които да Ви е страх или да се срамувате…

Защо да го правите? За своята лична свобода и себе уважение. За повече радост и удовлетворение. Ако въобще тези неща са ценни за Вас, разбира се.

Още сега можете да използвате това Колело на живота, за да разберете къде сте в момента и къде най-много се нуждаете от промяна:

Попълнете с оценка, която давате на удовлетворението си в тези определени области от живота си в момента. Бъдете честни пред себе си!

А сега свържете точките.

 1. Каква фигура се получи? Колело? Или спукана гума? Как е да се движите в живота с това колело?
 2. Какво Ви пречи да сте така удовлетворни, както бихте искали? Страхове? Ограничения? Вярвания – за себе си, другите хора и света?
 3. Къде бихте искали да стигнете?
 4. Как можете да се придвижите в тази посока?
 5. Какво искате за себе си след 1 година? А след 10?

Ако осъзнавате, че имате какво да желаете от себе си и живота си, ако Ви е омръзнало да се считате за недостатъчно добър, недостоен, несигурен или искате повече радост, забавление, хармония и смисъл в живота си – Зорница предлага няколко, различни по продължителност, Лични коучинг програми за постигане на това, което желаете в живота. Те са за

 • 3 месеца
 • 6 месеца
 • 12 месеца

При положение, че искате промяна в накоя сфера в живота си, можете да се погрижите за себе си като изберете 3 месечна коучинг програма.

При желание да играете голямата игра и преживяването да е трансформиращо, изберете 6 или 12 месечна коучинг програма. Това начинание не е за всеки. Не всеки е готов да види себе си такъв, какъвто е. Страхове, ограничения, таланти, красота, предизвикателства… За някои хора може да е твърде много. Сега. Може да имат нужда от време, за да се решат. И това е съвсем добре.

Ако усещате, че вече не можете повече да се мъчите и самоограничавате и искате промяна, смело се запишете за една коучинг програма по Ваш избор – просто се обадете или пишете на Зорница! Направете нещо различно за себе си и си подарете едно преживяване, което ще ви промени завинаги.

Бъдете щастливи!

Close