Видео поредица с книжка с въпроси за себеизследване и развитие

Всички ние сме художници на голямата сцена на живота. Рисуваме своите истории с ярките нюанси на своите емоции и преживявания. Но не всяко произведение е шедьовър. Много от тези творби са посредствени, безинтересни и скучни.

Добре дошли в завладяващата поредица „Да живееш живота на мечтите си“, предназначена да събуди вътрешния ви художник и да ви помогне да създадете своя уникален шедьовър.

Всяко видео разкрива нов аспект от вашия блясък и ви насочва в сътворяването на живот, който цените с всеки удар на сърцето. Започнете това приключение, за да надскочите ежедневието и да се отдадете на необикновеното.

  1. Силата на позитивното мислене
  2. Преоткрий себе си
  3. Къде сте в момента в живота си?
  4. Какво искаш?
  5. Как да стигнеш там, където искаш?
  6. Как да преодолееш пречките?
  7. Как да постигнеш баланс и хармония, за да се наслаждаваш на живота на мечтите си, живота, който обичаш?

Към поредицата „Да живееш живота на мечтите си“ има книжка, която ви служи като компас. Тя следва поредицата видеа, давайки множество смислени въпроси и практически методи за самопознание, споменати във видеата. Всяка страница, която прелиствате, разкрива нов аспект от вашия блясък и ви насочва в сътворяването на живот, който цените с всеки удар на сърцето. Започнете това приключение, за да надскочите ежедневието и да се отдадете на необикновеното.

Можете да се свържете с нас, за да ви изпратим по мейл книжката „Да живееш живота на мечтите си“: z.stefanova@InnerCompass.bg.