Ефективни продажби

Открйте във Вътрешен компас ново обучение за търговци – бъдете в час в дигиталната ера.

Във времето, когато 50% от клиентите B2B завършват 70% от процеса на покупка без да се ангажират с нито един търговец и могат да завършат повечето покупки онлайн без изобщо да взаимодействат с друго човешко същество и 68% от клиентите не виждат никаква или почти никаква разлика между доставчиците, традиционните тактики за продажба просто вече не работят.

Затова предлагаме на вашето внимание обучение за продажби и техники, които са основани на 20 години успешен личен опит в сферата на продажбите и пригодени за дигиталната ера.

С нашето обучение за търговци имате възможност да настроите своята стратегия и тактика за продаване, своята философия на продажби към съвременната действителност.

Търсите ефективност на екипа си? Повече продажби означава единствено по-ефективни търговци.

Вашите търговци знаят как да продават, дори имат добри резултати. Но вие като ръководител виждате, че хората не са достатъчно ефективни, ангажирани, отдадени. А за вас като мениджър, собственик на бизнеса или предприемач, е важно хората ви да са доволни и да изпълняват целите. Важно е да продават. В крайна сметка, бизнесът ви може да расте само с повече продажби.

Вие продавате. Вие сте от тези, на които се държи успеха на бизнеса. Но:

Имате проблеми с конвертирането на потенциални клиенти в клиенти?

Или просто ви се иска да продавате повече?

Възможно е това да е резултат от днешните интелигентни потребители, но също толкова вероятно, това са вашите остарели техники. Тъй като съвременният потребител се научи как да блокира продажбите, се появиха нови обучителни техники за продажби. Добрата новина е: можем да помогнем за вашия успех. Новината, която не е нито добра, нито лоша, а зависи от вас е: необходимо е вие да извършите необходимите действия!

Високоефективните търговци изграждат взаимоотношения, които водят до продажби. В нашето обучение за продажби ще се научите да генерирате повече клиенти, което води до повишаване на продажбите. Това е така, защото разбираме как трайните взаимоотношения водят до лоялност, което създава изобилна фуния – и това, в крайна сметка, ви изстрелва над целите ви.

  • Изграждате по-добри взаимоотношения с потенциални клиенти
  • Създавате лоялност от съществуващите си клиенти
  • Определяте незадоволените нужди на потенциалните клиенти
  • Конвертирате потенциални клиенти

Ако имате нужда от специализирана работа с вашите търговци за повишаване на продажбите, свържете се с нас.

За други обучения или коучинг, които може да са ви полезни, прочетете повече тук.

Снимка: Austin Distel в Unsplash

Close