Заповядайте на безплатен семинар на тема „Бъди смел, бъди себе си!“, който ще се проведе на 10 декември 2015 г.

(четвъртък) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, партер). Лектор е Зорница Стефанова.

Заявете участието си от тук: https://softuni.bg/trainings/1274/be-brave-be-yourself

Колко пъти в живота си си искал повече любов, повече пари, по-добра работа, повече разбирателство с хората (дори и най-близките), по-богат опит, повече сила? И си се задоволявал с по-малко, много по-малко.

Какво те е ограничавало? Още по-важно – как можеш да се превърнеш в своя ъпгрейдната версия? В своята най-добра версия и да живееш с пълния си потенциал?

Преди години в биографията на Стийв Джобс прочетох следното:

“Времето ви е ограничено, затова не го пилейте, живеейки живота на някой друг. Не се впримчвайте в догмата – да живеете с резултатите от мислите и желанията на другите. Не оставяйте шума от мненията на другите да удави вашия вътрешен глас. И най-важното, имайте смелостта да следвате собственото си сърце и интуиция. Те по някакъв начин вече знаят какво наистина искате да стане от вас. Всичко останало е второстепенно.”

Това много ме впечатли… Оттогава живея и помагам на хората да живеят, ръководени от вътрешния си компас.

Заповядай на семинара на Зорница Стефанова, за да научиш как да се превърнеш в най-добрата версия на себе си, как да живееш, воден от вътрешния си компас.