Как да постигнете баланс и хармония, за да можете да се наслаждавате на живота на мечтите си, живота, който обичате?

Отговор в новото видео на Зори Стефанова в канала в YouTube: Баланс, грижа за себе си, здравословни навици. Заповядайте!

Заповядайте новото видео номер 7 от поредицата: Да живееш живота на мечтите си.

Та вие нямате свободна минута и се чувствате толкова напрегнати и стресирани!!! Какъв живот мечта!!! За тези от вас, които сега попадат на това видео, можете да се абонирате за поредицата оттук 💛

За вас, които вече няколко месеца работят по осъществяване на мечтите си, добре дошли отново!!! 💛

Вече сме почти в края на пътя ни заедно в тази поредица. След като вече сте си определили какво и защо искате, след като сте начертали живота, който обичате, осъзнали сте какво може да ви спира и как да го преодолеете, може би си задавате въпроса: И какво от това!?

💛 Какво за вас е баланс?

💛 Успявате ли да си почивате, да се грижите за себе си, да се зареждате?

💛 Как бихте могли да го направите?

💛 Как да успеете да сте енергични и жизнени, за да изживеете щастливо и радостно своя живот на мечтите?

В допълнителните материали има работни листа и упражнения, за да можете веднага да получите по-голяма яснота и посока. За да получавате тези материали, абонирайте се тук: Ако искате да се запишете, кликнете тук.

💛 И така, приятно пътуване към себе си. НЕ оставяйте живота на мечтите си просто една мечта. Живейте живота на мечтите си! Следете за нови видеа скоро. Това е възможност, която си давате да измените всичко, което не ви харесва. Да правите по-малко от нещата, които не работят за вас и повече от нещата, които работят.

Баланс, грижа за себе си, здравословни навици

Абонирайте се за видео поредицата: Да живееш живота на мечтите си. Ще имате достъп до много безплатни материали, работни листа, инструменти, практики, с помощта на които и с вашето желание и отдаденост да сътворите живота, за който мечтаете и заслужавате оттук

За допълнителните материали от този урок, запишете се в поредицата ни.

Включвам се в ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ

* indicates requiredДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ е практична последователна поредица, която води стъпка по стъпка към повече яснота, фокус и сътворяване на един удовлетворяващ, щастлив, пълноценен живот. Това е възможност да бъдете себе си и да сте щастливи!

За мен е радостта да ви подкрепям по пътя ви!:)

Пожелавам ви баланс и хармония, за да можете да се наслаждавате на живота на мечтите си!!!

С обич,

Зори