От първия момент, когато видях Зорница, знаех, че тя е перфектният ментор за мен – тя ме вдъхнови с начина, по който говори, с действията си и засили мотивацията ми да намеря път към моята цел – да стана бизнес коуч.

Срещнахме се в много ключов момент от живота ми, тъй като вече знаех какво искам да правя, но нямах никаква идея как да го постигна.

Работим заедно вече почти година и Зорница ме подкрепя със своите знания, интуиция и мъдрост. Тя е не само мой ментор, но и коуч, в зависимост от какво имам нужда в даден момент. Тя е много гъвкава и може винаги да намери начин да ми помогне да „отворя” съзнанието си за възможностите пред мен. Освен това ми помага във важни моменти от личното и професионалното ми развитие – например, преди 8 месеца бях изправена пред дилема между 2 работни позиции и успях да избера по-добрата, благодарение на нейния одухотворен и открит коучинг подход.

Благодаря ти, Зори, за това, че си до мен. За мен е удоволствие и чест да работя с теб.

Председател на УС на Фондация Вътрешен компас, Собственик и управител на Компас – преводачески услуги. Сериен предприемач. Професионален акредитиран Майстор коуч и Майстор ментор. Магистър по Икономика, магистър по Политология. С ентусиазъм, успешно и ефективно помага на успели хора, висши ръководители и собственици на бизнеси да бъдат още по-смели и да реализират най-искрените си мечти.

Ани Дойчева Обучител и бизнес развитие, AW-Tronics Holding Company September 6, 2016