Follow us on:      Facebook      LinkedIn      Twitter

Препоръки от партньори

default image

Начо Цв, Software Developer at SBTech

Истината е че много от хората никога не намират успех и развитие в професионален, личен и обществен план. Особено най-добрите и силните често имат сериозни проблеми, които борят сами.  По-голямата част от хората живеят ден след ден в коловоза на болезнено сивото си ежедневие, в монотонния свят на мъка. Рядко когато си в такова положение има някой като Зорница, който вече го е минал, да ти подаде ръка, да ти даде елемента, от който имаш нужда. Можете да споделите като мен на innercompass.bg.

Притеснителното е че в повечето случаи хората не виждат изход от капана, който сами са изградили около себе си. Не могат да изградят устойчив план, метод който да им помогне да променят тежкото си ежедневие. Всеки умен човек знае, че е по-добре да се учиш от грешките на другите. Разбира се, много са се борили със същите неща и е тежко да се открива топлата вода. Подобни истории можете да прочетете на https://goo.gl/n1Bh5k.

За щастие някой от нас вече са минали по този път. И знаят повече от едно възможни решения. Минали са през тъмното и трудното и са успели да разчупят монотонното в хармонично и енергично. Умният намира кой да му помогне. Разбира се, малко са като Зорница, които освен че го правят имат разбирането и добрината и да го показват и на другите. 

И също така за щастие по-отговорните и съвестни, кадърни и добри от нас предлагат да помогнат на тези, които все още имаме да се развиваме в добра посока. Силния и умниия знае че има нужда от правилните хора покрай себе си. Разбира се, само да общуваш с тези, които са успели е полезно и да почерпиш от техния опит е безценно. Ако ви е приятно и и нтересно можете да погледнете сайта на Вътрешен компас innercompass.bg

Благодарен съм на Зори, че ми помогна от сърце.

December 14, 2017

default image

Иван Кехайов, Мениджър регионална фабрика София

Хъниуел e американска мултинационална компания-конгломерат, която произвежда различни търговски и потребителски продукти и  аерокосмически системи, предоставя инженерингови услуги за голямо разнообразие от клиенти от частни потребители до големи корпорации и правителства. Компанията се състои от три подразделения, известни като “стратегически бизнес единици” – Honeywell Aerospace,  Honeywell Automation and Control Solutions и Honeywell Performance Materials and Technologies.  Фирмата е класирана на 75 място от Fortune 500.

През 2016 година госпожа Зорница Стефанова изпълни по наша поръчка 3 практическа програма за коучинг на лидери на екипи във фирмата.

Целта на обучението бе лидерите на екипи да придобият основни умения и практика като коучове и да се внедри коучинг културата в Хъниуел,  за да се подобрят резултатите на екипа.

В края на обучението си лидерите на екипи постигнаха:

изпробване на различни похвати, действия и поведения за справяне с предизвикателства

осъзнаване, както на собствените ограничения, така и на тези на другите,

балансиран поглед в/у отношения към живота и работата,  което допринася за повишаване ефективността на работа.

усъвършенстваха способностите си за взаимно разбирателство и желание за съвместен успех, водени от общите фирмени интереси, а не от индивидуален успех.

Обучението беше практично и постигна целта си.

Според оценките на участниците, екипът успя да се почувства като “в една лодка сме и гребем заедно към целта”.

благодарим на Зорница за това и бихме искали да я препоръчаме като обучител в областите на коучинга комуникацията управлението на времето и личностното развитие.

Иван Кехайов May 17, 2018

default image

Йоана Иванова

Благодаря на Зори за щастието, обичта, грижата, подкрепата, смелостта. Благодаря!

Йоана Иванова May 17, 2018

Close