Follow us on:      Facebook      LinkedIn      Twitter

Препоръки от партньори

Мехрибад Моллова

Зорница е прекрасен човек, който ми помогна да намеря себе си и да взема някои много важни решения. Благодарение на Зори се научих да се радвам на живота, да бъда щастлива със себе си такава, каквато съм. Сега знам, че ако наистина искам нещо, мога да го постигна. Тя е прекрасен ментор, коуч, приятел, човек, на който може да се доверите.

Мехрибад Моллова Председател на Надзорния съвет, Бизнес клуб, Софийски университет Св. Климент Охридски September 6, 2016

default image

Яна Аврамова

Много искам да споделя своето пътешествие за финото настройване на моя вътрешен компас и следването на истинския за мен път. Работя със Зори от около шест месеца и наблюдавам огромна положителна промяна в себе си. Да, аз самата съм коуч, но това не ме прави неподвластна за всякакви човешки колебания, вълнения и емоции, които често са трудни за самопреодоляване. В тези моменти Зори е до мен – понякога нежна, понякога грижовна, друг път брутално пряма или дори предизвикателна. Тя интуитивно улавя от какво имам нужда, за да бъда изкарана от моето лично „бла-бла-бла“, което разбира се, винаги е защитено с добре обмислени и отлично представени аргументи. Благодаря ти, Зори, че помагаш на моя вътрешен компас да запази правилния курс в посока на кариерната ми реализация и постигане на лично удовлетворение!

Яна Аврамова September 6, 2016

default image

Димитър К

Съвместната ни работа беше право в целта. Зори ми съдейства да си набележа целите – най-важните за развитието на бизнеса ми в този период – и да ги следвам. Успех ти желая!

Финансов експерт September 6, 2016

Close