колело на живота wheel of life

Споделям с вас един много лесен за ползване, унверсален и удивително практичен инструмент за осъзнаване на това къде сте в момента в живота си във връзка с основни приоритети като работа, семейство, интимно партньорство, финанси, здраве, личностно развитие.

Нарича се Колело на живота (Wheel of Life)

Първообразец на Колело на живота е намерено преди много векове в будистки храмове и представлява кръговрата живот – смърт.

Понастоящем този инструмент се ползва често в началото на коучинг програми и обучения, за да се определи къде е стартовата позиция и да се зададат верните цели за промяна и развитие.

Можете да свалите Колело на живота тук. Разбира се, за повече информация и практически насоки, както и ако сте решили да се впуснете в себепознание и себеразвитие, можете да се свържете с нас тук.

Колелото на живота

Председател на УС на Фондация Вътрешен компас, Собственик и управител на Компас – преводачески услуги. Сериен предприемач. Професионален акредитиран Майстор коуч и Майстор ментор. Магистър по Икономика, магистър по Политология. Ментор към Фонд за рисков капитал Илевън, Стопански факултет на СУ Св. Кирил Охридски, Факултет по политология на Централно европейски университет, фирми. Това, което прави с ентусиазъм, успешно и ефективно е да помага на успели хора, висши ръководители и собственици на бизнеси да бъдат още по-смели и да реализират себе си.